SZERZŐI JOGI NYILATKOZAT

 A jelen bejegyzésben található információk és elemzések mindenkor a szerző magánvéleményét tükrözik. A jelen bejegyzésben, csakúgy, mint az profit.hu honlapon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek. 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Kifejezetten kiemeljük, hogy minden személy kockázatviselési hajlandósága más és más, az oldalon, blogon, vlogon, előadásainkon közölt információkat pedig kifejezetten csak ezen kockázatviselési hajlandóság ismeretében lehet értelmezni és értékelni. Ezért bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés befektetőnek való megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen bejegyzés és az profit.hu honlap nem vállalkozik és nem is alkalmas.
Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért mindenkor tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén mindenképpen konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! Az előbb írtakra tekintettel a profit.hu honlap, valamint a jelen hírlevél szerzője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon megjelenő információra, gondolatokra, elemzésekre alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
A profit.hu honlap, valamint a jelen hírlevél szerzője által közölt gondolatok, elemzések, stratégiák és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, s befektetési ajánlást nem tartalmaznak.A tőzsdei tranzakciók általános kockázatára tekintettel a profit.hu honlap, valamint a jelen hírlevél szerzője az egyes elemzésekkel, stratégiákkal vagy az azokból származó információkra és véleményekre alapított ügyletekkel kapcsolatos semmilyen kárért vagy költségért felelősséget nem vállal.

 

FELHASZNÁLÓI JOGI NYILATKOZAT

 

Alulírott, mint Felhasználó, akként nyilatkozom, hogy az profit.hu internetes honlap SZERZŐI JOGI NYILATKOZATÁT megértettem és tudomásul vettem, ennek keretében kifejezetten akként nyilatkozom, hogy az profit.hu oldal üzemeltetőit és a bejegyzéseinek szerzőit semmilyen felelősség nem terheli befektetéseim alakulásával kapcsolatban, velük szemben sem most sem a jövőben semminemű követelést nem támasztok.